Hemlängtan...

...ja nu har jag hemlängtan som tusan!!!
Vi har i alla fall ätit maten nu och är så gott som klara...Niclas skulle bara gå igenom några fakturor med sin far sen bär det av till Loos city igen!! Äntligen!!!
Jag vill betala våra räkningar, tvätta upp all tvätt och gå igenom posten...sen kan jag slappna av och fortsätta njuta av min semester!
Har förresten vart in på bokhandeln idag och handlat fyra nya böcker...så nu ser jag fram emot riktigt fint väder och en skön stol i solen med en god bok att läsa. Kanske blir det redan i slutet av denna veckan...det ser så ut på smhi:s sida...om man nu kan lita på den! =/

På fredag så ska jag oc halla systrar utom Ingela gå på grillfesten hemma i Loos...det ser jag verkligen fram emot. Maja och Cissi ska sova hos mig till och med...så vi kommer förmodligen att få superkul!
Stackars sambon blir hemlös och skulle ev. åka och fiska med Dea...annars drar han till en kompis i Sthlm. Men jag får väl gottgöra honom senare! =P

Gud vad jag har retat mig på en tv-reklam på sista tiden förresten!! Den där reklamen om Bollnäsfil...varför har de dalarna tema på den???? Bollnäs ligger väl inte i dalarna heller???!!!!!!
Jag får snart skriva in och klaga....hö hö!

Nej...nu ska jag smita iväg och vrida ur trasan...så jag inte måste stanna på närmaste Statoil och besöka toan...sambon ser inte ut att vara road av alla stopp efter vägen...hehe!

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0