Sömnproblem

Go´förmidda!
I går kväll kunde jag absolut inte somna...hur jag än försökte! Läste ut min bok som jag nyss börjat läsa...men inget hände.
Gick till slut ner och spanade på tv en stund till....sen smög sig tröttheten på. Kan lova att jag fick sona för min pigghet i morse...fy tusan när klockan ringde strax före sju...jag trodde inte det var sant. Bara att hasa sig upp och försöka få i ordning barnen.
Det är idag dom är ute på sin Hälsingeresa...usch...säkert därför jag inte kunde sova igår...jag hatar att lämna över ansvaret till andra när han inte mår riktigt bra i sin astma. Men jag kan liksom inte hålla honom hemma heller....han skulle ju bli jätte ledsen då.
Och stora syster är ju med...hon har full koll på det där med medicinen...det är tur det!

Ida ska jag iväg och jobba klockan ett...ska först på nån utbildning i psykiska sjukdomar. Det kommer bli intressant...vi har många med sånna nu på jobbet, så det är skönt att få lite information om hur man ska vara emot dem.
Svårt att veta hur man ska uppträda när de börjar skrika o sånt.

Nej...nu ska jag sno ihop lite fruksot och sen piffa till mig in för jobbet...hörde förresten att våra nya arbetskläder har kommit nu....guuu så roligt att få prova dom. Det ser jag verkligen fram emot! =)

Ha en bra dag!

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0