Bilder till Hans...=P

Igår kom Fannys nya gardiner som vi beställt...hon och Felicia och Pontus städade och donade inne på hennes rum så det stod härliga till. Dom putsade till och med fönstren där inne. =)
Så nu sitter det nya fina gardiner uppe i Fannys rum och jag har tvättat hennes nya sängkläder som hon också beställde.
Pontus fick också nya sängkläder som han prompt skulle tvätta igår så han kunde stoppa i dem i sin säng helst igår kväll...men de hann inte torka så vi skulle fixa det idag.
Han ville att jag skulle knäppa kort och lägga in bilden på bloggen så farfar Hans kunde se så fina dom var...så jag lägger in dom här då. =)


Pontus nya och fina sängkläder. =)


Sen kom de nya fönsterlamporna till vårat vardagsrum...skönt att få två lampor som lyser istället för bara en som vi haft i en månad snart. =/
Men som vanligt så kan det ju inte bara gå bra för mig...så när jag skulle sätta i kontakten på de nya lamporna så drog jag naturligtvis ur en kabel. Why?????
Men efter lite telefonkonferens med Niclas (som inte riktigt hade tid) och med Adam (som tog sig tid) så lyckades jag skruva i kabeln igen utan att rosta mig själv med ström. Wohooo!
Så nu lyser det två vackra lampor i fönstret igen...men ett pyttelitet klagomål har jag dock på lamporna. Dom är lila...fint ljust lila...men...när man tänder dom så ser de rosa ut. Not good!!!

Jag och Pontus håller som bäst på att träna på hans första läsläxa...så nu har vi handlat griffeltavle pennor som vi skrivit upp alfabetet med och de ord som han har i läxa denna vecka. Tänk så pedagogiskt. =P


Och jag vet att jag skriver snett och att bokstäverna blir mindre och mindre...men Pontus bryr sig inte om sånt...tack och lov! Han är alldeles imponerad av att mamma kan hans läsläxa utan att ha tränat på den. ;-)


Fick sms från Ankan nyss...vi ska ut på en promenad vid tolv-tiden...mysigt! Då ska jag göra ett ryck med dammsugningen och det nu så jag slipper det när jag kommer hem sen. =)

Ha en bra dag!


Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0