Balans övning...

Japp...idag har jag och Madde försökt lära Pontus att cykla. Det var lättare sagt än gjort kan jag säga.
Han är feg som tusan och slänger ner benen från tramporna så fort det vinglar det allra minsta...vilket ju gör att han störtar med en gång!
Men innan det var färdigt så cyklade han i säkert 10meter alldeles på egen hand. Han kommer garanterat att lära sig att cykla helt själv under den här våren. Så det är väl bara att kämpa på.
Egentligen är ju jag inte rätt person att hålla på att lära honom cykla...för jag har verkligen inte det tålamodet som behövs. Jag blir så himla frustrerad på honom.
Men kanske kan jag flirta med Niclas så han övar lite med honom under veckan.
Vi har ju lovat att Pontus ska få en alldeles egen cykel så fort han lärt sig att cykla alldeles själv.

Idag kom glassbilen förbi och jag och Madde shoppade loss riktigt ordentligt...så nu har vi god glass att smaska på i vår. =)
 Köpte  glassar som låg i plastmuggar som såg ut som pluto och kalle. Så nu har barnen sex märkliga muggar som de kan dricka saft ur i sommar. =)

Nej...nu ska jag kila in på toa och spana in ifall jag har nån tvätt som ska tas reda på! 

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0