Balans övning...

Japp...idag har jag och Madde försökt lära Pontus att cykla. Det var lättare sagt än gjort kan jag säga.
Han är feg som tusan och slänger ner benen från tramporna så fort det vinglar det allra minsta...vilket ju gör att han störtar med en gång!
Men innan det var färdigt så cyklade han i säkert 10meter alldeles på egen hand. Han kommer garanterat att lära sig att cykla helt själv under den här våren. Så det är väl bara att kämpa på.
Egentligen är ju jag inte rätt person att hålla på att lära honom cykla...för jag har verkligen inte det tålamodet som behövs. Jag blir så himla frustrerad på honom.
Men kanske kan jag flirta med Niclas så han övar lite med honom under veckan.
Vi har ju lovat att Pontus ska få en alldeles egen cykel så fort han lärt sig att cykla alldeles själv.

Idag kom glassbilen förbi och jag och Madde shoppade loss riktigt ordentligt...så nu har vi god glass att smaska på i vår. =)
 Köpte  glassar som låg i plastmuggar som såg ut som pluto och kalle. Så nu har barnen sex märkliga muggar som de kan dricka saft ur i sommar. =)

Nej...nu ska jag kila in på toa och spana in ifall jag har nån tvätt som ska tas reda på! 

Hemska värld!

...en helt underbar dag!! Solen skiner och det är redan 7 plus grader!
Jag har precis kommit ut ur duschen och nu ska jag se till att sonen ser respektabel ut innan vi knallar iväg till dagis. =)
 Jag börjar redan längta efter frukosten på Willmars....mmmmm....osså ska det bli super skönt att få promenera lite i solen också. Det här kommer bli min bästa dag...hoppas jag! =)

Idag har jag verkligen ingenting att göra...eller jooo...jag ska hänga ut en tvätt på tork när jag kommer hem från frukosten...men annars är allt riktigt lugnt!
Jag funderar till och med på om jag och barnen ska gå och äta på vår nya grill idag. Då slipper jag disk också...hehe!
Men jag mste kolla med Fanny om hon är sugen på det först...så jag får vänta till hon kommer hem från skolan.

I morse läste jag om den där stackars tjejen som hållts inlåst i sin pappas källare i 24 år!!! Stackars tjej...hon kommer ju aldrig att må riktigt bra efter det där! Tänk att inte ha fått se dagsljus på 24 år!!!!
Jag hoppas innerligt att den där gubben aldrig kommer ut ur fängelset igen!!
Och hur korkad måste mamman har vart??? Hon kan väl för sjutton inte mena att hon aldrig misstänkt något???
Jag skulle ha tyckt det var jäkligt skumt om jag aldrig fick gå ner i källaren!! Och jag skulle garanterat se till att smyga dit så fort jag blev ensam. Fanns det då lås som jag inte kunde öppna så skulle jag bli högst misstänksam!
Men man vet ju iofs inte ifall den där gubben vart dum med mamman med...hon kanske inte vågade göra något.
Fy farao vilka monster till karlar det finns!!!
 Det känns nästan som den här världen håller på att spåra ur...
Man hittar ett barnhem där man murat in sädbarn i golvet...en 10-årig flicka blir mördad helt utan nån rim och reson...en pappa håller sin dotter inlåst i 24år och gör barn med henne...flera gånger!!!
Unga människor slår ihjäl varandra på öppen gata och 11-åringar bär vapen i skolan...vart är vi  på väg??!!!!
Man blir ju alldeles mörkrädd...den här världen är det som mina barn ska växa upp i!!!

Nio år och vill ha en filmkamera!!!!!!

Japp...nu regnar det...jag visste ju det!!! Tur jag inte hängde ut tvätten. =)

I morgon vekar det som det ska bli jätte fint väder ute...så då ska jag passa på att njuta!
Pontus ska få gå upp på dagis några timmar i morgon....för alla sexåringar ska få gå ner på skolan och hälsa på. Dom ska få träna lite tills i höst då dom ska börja i förskolan. =)
Jag tycker det är super bra att han får följa med dit och kolla hur det ska bli där.
 Jag och Madde tänkte passa på att käka en lugn frukost på Willmars och kanske njuta lite av solen.
Ovanligt va??!!  =)

Nu ikväll borde jag ju städa som sagt....men jag tänkte lata mig en stund till och sedan dra igång. För i morgon när jag vaknar vill jag att det ska vara super fint här så jag bara kan slappa! =)
 
Idag kom Fanny hem från skolan och berättade att hon ville ha en filmkamera!!!!! Hon berättade att en av hennes kompisar i klassen hade fått en!
Hur faskien har man råd att köpa en filmkamera till en nio-åring???!!!  Jag har inte ens råd att köpa en till mig själv!
Det blir bara värre och värre....sist var det en mobiltelefon hon ville ha...nästan alla i hennes klass har visst egen mobil!
Men va sjutton ska man med en sån till när man är nio år...vem sjutton behöver hon ringa då????
Jag har sagt att hon inte får någon ännu....jag vet inte om jag är onödigt hård...men jag vet liksom inte var man ska dra gränsen...när är man mogen för en egen mobil???
 

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0