Molly!

Jaha...då har vi söndag igen då..så snabbt gick den här helgen förbi.
Igår var Cissi och Fredric här och hälsade på...var så himla trevligt att få besök av dom. Det borde ni göra oftare Cissi...alltså besöka oss. =)
Senare på kvällen så gick jag, Niclas och Pontus ut till Leif och Mia...där drack vi en liten drink och spelade golf och bowling på deras Wii spel...jätte skoj...för jag vann båda gångerna...hehe! Pontus testade att spela bowling han med...jag tror han gjorde sex strikes! =P
Mamma gjorde ingen! =/

Idag har vi vart till Ljusdal och kolla på släktens nytillskott...lilla Molly!!!
Så himla gullig!!!!
Infogar självklart en idolbild på henne med. =P
Här har ni henne...gullig som bara den...i en klänning som Fanny hade när hon var liten beis. =)


Nu på eftermiddagen så åt vi vår middag på SOS-grillen...alldeles för lättsamt att äta skräpmat när man har det såhär nära...inte bra! =/
Men gott var de i alla fall...

Nej...nu vill sambon spela lite Fia på nätet...så det är väl bäst jag avslutar då....=)


Cissi kommer...=)

Idag har jag vart hemma från jobbet...jag var inte pigg och inte Pontus heller. Så det var lika bra att vila upp sig så att vi orkar med nästa vecka.
Fanny gick i skolan som vanligt...kom hem och slängde sig i duschen..sen drog hon med Evelina till Evelinas mormor. Kan lova att hon var uppspelt för det.
Dom skulle få gå i Gävle och shoppa så jag skickade med henne 400kr att handla för. Så hade hon inte haft öron så hade leendet gått runt hela huvudet! =)
 Pontus tycker naturligtvis att det här ska bli den tråkigaste helgen någonsin...han är ju inte van alls att vara utan Fanny så många dagar. Men vi ska nog komma på något så han också kan ha roligt.
Jag såg i tidningen att det skulle vara nån familjedag i Ljusdal...så kanske åker vi dit i morgon om det inte är för dåligt väder.
Sen skulle ju jag vilja åka och titta på lilla Molly också...men då vill jag ju se till att vara helt frisk först. Man är ju orolig att man ska smitta henne med något.

Jag har vart barnvakt åt Felicia och Eddie idag också...fast bara i några timmar. Eddie sov i stort sett hela tiden men Felicia och Pontus var ute och åkte rullskridskor nästan hela tiden. =)

Idag har Niclas kommit hem också...Pontus blev super glad och har hängt och klängt på honom hela tiden. Hehe!

Just nu sitter Pontus och babblar så vansinnigt så jag har allvarliga koncentrations problem...hehe...han säger att han tycker att det är tur att jag klarade halkbanan...haha.
Sen berättar han om det jätte stora fia spelet som han spelat på mitt jobb...han hade skrattat för att pjäserna var så stora. =)

Nu får jag sms av min syster Cissi...hon kommer upp i morgon och hölsar på...det ska bli super roligt!!!!! =)
 Nu måste jag komma på nått smaskigt fika som vi kan bjuda på....


Möte hela dagen...

Idag har vi haft möte på jobbet hela dagen...började åtta i morse och slutade klockan fyra. Känner mej skapligt seg i skallen nu kan jag säga.
Inte nog med det så vaknade jag med feber, huvudvärk och ont i hela kroppen i morse...plågsamt att sitta i ett välupplyst konferensrum hela dan...=/
Tanken är att jag ska jobba i morgon bitti....jag hoppas innerligt att febern ska ha släppt till dess....har den inte det så måste jag vara hemma...fick sån jäkla hjärtklappning idag när jag gick hem från dagis att jag trodde jag skulle tuppa av. Antagligen dags att slå av på takten då...=)

Nu har Pontus haft sin första gympalektion på skolan...han hade haft hur kul som helst. Han hade till och med duschat efter...fast utan att tvätta håret då. =)
 Fanny hade känt sig sliten på fritids idag...så hon hade legat på soffan en stund. Dom var oroliga att hon kanske började bli sjuk...men det tycker jag är konstigt eftersom hon nyss avslutat en penicilinkur. När hon kom hem var hon som vanligt i alla fall. Så hon ska få åka med Evelina till hennes mormor i morgon om inget har ändrats.
Gissa om hon är glad för det! =)
Mamma har skickat med en slant också eftersom dom ska gå på Gävle och shoppa lite. =)

Nej ni....nu ska jag krypa ner i soffan och spana på film.....Kramiz

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0