Kalas!


Så här snygg var Pontus nu när jag skjutsade iväg honom på kalaset hos Emil. Minus en liten detalj bara...han glömde treudden hemma. =PIdag är det kalas till höger och vänster...men jag kan lova att barnen är glada för det.
Fanny ska på nått vis hinna med två kalas hon...ett hos Felicia och ett på posthuset som Jennifer och Emma har ordnat. Skoj värre. =)
Jag tror att Fanny bestämt sig för att vara spöke idag så hon slipper måla sig i ansiktet igen. det var tydligen lite svårt att få bort den där ansiktsfärgen. =)Och sist med inte minst....Linda...det är bara att ringa om du behöver experthjälp...höhöhö!!!!


Häxor och spöken...

I kväll har det ytterdörren vart som en svängdörr då det sprungit spöken, häxor och annat oknytt här i parti och minut.
Massor av godis har det gått åt och tur är väl det för då borde vi ju slippa bus i alla fall. =P
Mina barn ville naturligtvis också gå och spöka på byn i hopp om att få ihop lite lördagsgodis.


Så här fina var de alldeles innan det gav sig iväg...


Igår var jag ju en riktigt duktig en och pysslade som tusan ute i gäststugan så det skulle vara någorlunda där innan Per och Sabina skulle komma.
Jag fixade till och med dit en kontakt på antennkabeln...mmm...de ni!
Jag var livrädd hela tiden att jag skulle få en stöt och trilla av pinn där ute i min ensamhet. Men det gick bra och jag klarade mig även denna gång. Och nu funkar tv:n hur bra som helst där ute och det är med lite stolthet som jag konstaterar att jag kanske borde blivit elektriker. =D


Så här fin blev kontakten sen..jojo!!!

I morgon kväll ska jag jobba igen.
Niclas ska få vara chaufför då det är tre kalas samma dag på byn...två av den ska Fanny gå på och Pontus är bjuden på ett av dem.
Båda ska vara utklädda också...så Pontus ska vara djävul och Fanny spöke.
Kommer garanterat bli succé. =D

Nu funderar jag skarpt på att krypa ner och krama kudden så jag är pigg och allert i morgon.
Natti Natti


Julångest...

Ohh va dagarna rullar iväg nu...tänk...snart är det jul!

Jag har just börjat få känningar av den där jäkla julångesten som dyker upp runt november varje år.
Det är då Marie kommer på att hon inte börjat med en enda julklapp ännu och det är då hon också lovar sig själv att aldrig aldrig börja med julklapparna så sent igen.
Men året efter är allt precis likadant och löftet är bortglömt sen länge....

Igår jobbade jag på förmiddagen och på eftermiddagen städade jag av och piffade till inne i gäststugan innan Per och Sabina skulle komma.
Fick till och med hjälp av Hasse att bära ut en tv så nu har de små liven nått att gör på kvällen med. =P
Klockan nio kom dom hit och klockan halv tio kom Ankan...då blev det god kladdkaka och kaffe som jag snott ihop under kvällen också...ibland är man mer produktiv än annars...

Nu ska jag slira iväg till jobbet i kylan.
Ha en bra dag!!!Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0