Sjuuuuuk..

Igår var det verkligen min allra värsta dag på mycket länge!!!!
Fick skitsjukan direkt jag vaknade på morgonen...sprang fram och tillbaka till toaletten hela dagen och sen hela natten i natt. På slutet var det nästan så jag ville grina varje gång jag skulle torka mig...ser förmodligen ut som en schimpans i arslet vid det här laget! Behöver jag säga att jag inte känner mig som det fräschaste päronet i trädet idag??!! =/
 Sambon...snäll som han är...erbjöd sig minst tio gånger att smörja mej där bak!!! Och sen skrattade han gott i minst en kvart efter varje gång...kan lova att han var billig!!! Roa sig på min bekostnad när jag hade det så eländigt...men vänta bara om han också blir smittad...då ni...pay back!!!!!!

Så igår när jag låg i soffan hela dagen och tyckte synd om mig själv så tror jag att Niclas åkte runt på fyrhjulingen och sladdade potatislandet. Så nu ligger där en massa sten som det nog är tänkt att jag ska ta bort. Så det blir väl min huvudsakliga sysselsättning idag när jag är frisk. Skoj värre!
Men det vore ju bra om vi kunde så gräset idag eftersom det ska bli regna i typ tre dar sen...då slipper vi hålla på och vattna.
Så vi får väl se till kvällen hur långt vi har kommit.

Nej ni...nu ska jag kila iväg och piffa till mig lite...eller ockej då...jag tänkte bara borsta håret...he he!

Hörs senare...

Plocka sten....

Idag har  jag och Niclas vart till Färila och stor handlat lite. Tänkte att man kanske får slut på mycket av våran onödiga shopping om man har det mesta hemma redan. Kommer man in på Ica och ska handla så kommer man ju alltid ut med en eller ett par saker extra.
Vi får väl se hur det går den här månaden. =)

Igår kväll så satte jag igång hela familjen så hela huset blev städat!!! Riktigt skönt!!
Är bara golven som ska torkas nu och det tänkte jag fixa ikväll när barnen lagt sig. Då slipper man alla leriga fötter på sitt nyskurade golv.

Det har hänt nått med min tvättmaskin...
Igår när jag satte igång den och det var dags för centrifugering så började den brumma så det lät som ett propellerplan skulle lyfta från vårt badrum. =/
Suck säger jag bara...för jag har inte råd med en ny tvättmaskin nu!!!!

Alldeles nyss så var Niclas ute med gräsklipparen....men nu när jag hade det som allra skönast kom han in och berättade att han ville ha hjälp med en sak....gissa vad....
...plocka sten i potatislandet...jihooo...vilken rolig kille!!!! =/
Jaja....jag vill bara säga att om någon har lust så blir jag ju grymt tacksam för påhälsning...gärna snabbt!!! Ni vet ju var ni kan hitta mig....i potatislandet!!!!!!

Barnvakt

Idag är jag barnvakt åt lille Eddie. Han kom hit vid nio tiden igår kväll och har sovit hos oss i natt.
Snacka om att man är ovan vid att ha en bebis i huset!!!
Jag har knappt sovit nått alls i natt....har vaknat varenda gång han gjort minsta lilla ljud ifrån sig....till och med när han suckade...haha!
Nu ligger han och sover sött medan jag och barnen är vakna. Inte helt lätt för Pontus att vara tyst på morgonen kan jag säga....han har sjungit och grejat så jag har måsta sagt till honom flera gånger. =)
 Det är idag som Felicia är och opererar sitt bråck.
Madde ringde vid halv nio och då hade hon precis blivit sövd. Fast dom skulle egentligen ha börjat klockan sju...men som vanligt på svenska sjukhus så är doktorn försenad...charmigt när man klivit upp klockan fem på morgonen för att hinna ner i tid. Jag skulle nog vara lite argare än vad Madde var. =)

Idag tror jag inte att vi har nått särskilt planerat för dagen....det börjar bli riktigt dammigt här igen så jag tänkte försöka få lite hjälp av min käre sambo och städa av lite här.
Kanske åker vi och storhandlar lite mat också...det skulle i alla fall behövas.
Men vi får väl se vad Niclas känner sig sugen på att göra.

På torsdag kommer Adam och ska hämta Fanny...Pontus skulle också ha vart med eftersom jag ska på körskolan på fredag...men han vill inte åka till pappa.
Så jag antar att han blir hemma med mig då.
Niclas funderar på att eventuellt börja jobba den här veckan så det var därför som jag bad Adam att hämta barnen på torsdag så jag kan vara på körskolan på fredag...men i värsta fall så får han väl hänga med dit då. Jag och Madde kör ju inte samtidigt i alla fall. =)
 Jag vet inte riktigt varför Pontus helt plötsligt inte vill åka hem till pappa...men det känns ju som jag inte kan tvinga honom i alla fall.
Han kanske ändrar sig när han ser att Fanny åker...så det kanske löser sig i alla fall...vi får väl se. =)

Ha en bra dag!

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0