Hästar hästar hästar...

God förmiddag! =)

Igår var barnen ner till Norrgårn så de fick rida lite på Mias hästar. Lyckan var gjord!!!
Fanny har länge pratat om att hon vill försöka rida men det har liksom inte funnits möjlighet. Särskilt då hon är allergisk mot hästar så hon kan inte hjälpa till att rykta dem och sånt.
Igår fixade jag och Mia hästarna och Fanny väntade utanför stallet. Det gick hur bra som helst. Hon blev inte ett dugg allergisk. Fast då bytte hon kläder med en gång och hoppade i duschen direkt hon kom hem.
Så nu är hon super glad och ska självklart få testa att rida fler gånger. Pontus testade att rida med och tyckte det var minst lika skoj.
Tusen tack Mia för att vi fick låna dina älsklingar! =)

Idag ska vi packa ihop och fixa iordning husvagnen inför helgen i Hårga.
Tanken är att jag ska hinna städa klart här hemma och tvätta upp de sista paltorna innan vi åker med. Är ju ändå skönt att komma hem och det ser okej ut här.

Nej...nu ska jag tugga i mig lite frukost.

Ha en bra dag!

Orsa björnpark!

Nu har vi haft finfrämmande i dagarna tre och jag har inte riktigt haft någon chans att blogga. Men nu ni...ska jag hålla låda ett par dagar igen. =)

Igår var vi på Orsa björnpark med alla barnen...mycket uppskattat kan jag säga. Alla hade roligt som det verkade. Vi hade med oss Evelina också så det gjorde nog mycket för att Fanny skulle ha så skoj som hon ändå hade. =)
  Annars har det vart kortspel som genomsyrat så gott som hela helgen. Nu har jag fått så mycket social samvaro att till och med jag borde vara nöjd ett tag framöver. =P

Men till helgen ska vi till Hårga och sova i husvagn och umgås med mina släktingar där...ska bli super skoj för det händer alldeles för sällan.


Här sitter barnen på en isbjörn (fotografen glömde visst att ta med själva isbjörnen)...Emma, Pontus, Evelina och Fanny
Det var det närmsta en sån vi kom där. Haha! Den isbjörnen som vi såg i den hagen där dom skulle vara låg platt på magen och sov som en stock. =) 


Här är isbjörnen med också. =P


Fanns en liten version också...


 Undrar om Fanny börjar bli lite lång... =P


Här sitter Fanny och Evelina i gräset och väntar på att djurskötarna ska komma och slänga ut lite mat åt björnarna.


Här mumsar björnarna på äpplen och morötter.

Alla barnen ville leka eskimå! =D


Johan (största barnen)


Fanny


Pontus


En björnhona som de tränat att sitta och lägga upp ramarna på gallret.

Mmm...så nu ska jag tvätta ikapp lite och packa väskorna för en resa till innan semestern är slut. En ynka liten vecka kvar...sen är det dags för jobb igen.
Men jag saknar mina arbetskamrater...så det kanske blir rätt mysigt att komma tillbaka i alla fall. =)

Ha det så gott!!!

DISCO....Jo ni....igår var det disco i gympasalen och disco drottningarna Fanny och Evelina var naturligtvis där...likaså disco kungen Pontus.
Pontus rockade loss ordentligt och vann en STOPP-dans tävling...det gjorde Evelina med. =)
Riktigt roligt verkade dom ha och jag tycker jag känner mig lite lomhörd även idag efter att ha suttit bredvid högtalaren i 2,5 timma. =P


Här är Fanny Eddie och Evelina...i full gång med att dansa Stopp-dans...

Tidigare på dan igår så var hela huset invaderat av militärer...kan lova att jag och Niclas höll oss i skinnet så hårt bevakade som vi var. Använde upp allt mitt paketsnöre gjorde dom också...har ingen aning om till vad. =P


Här står dom... =)


Fanny poserar snyggt...

Jaha...nej men annars hände väl inte så himla mycket igår.
Jag och Niclas var på Delins i Färila och handlade förnödenheter så vi kan hålla våra gäster mätta och belåtna heeela helgen.
Vid ett tiden kom Evelina som har sovit här hos Fanny i natt...i husvagnen så klart! =P
 Vi var på disco och sen knoppade barnen in.
Niclas klippte gräsmattan och jag har tvättat upp ett stort berg med tvätt och städat av köket och fixat bottnarna till smörgåstårtorna. Så idag ska dom garneras och sen ätas upp. Mums!!!

Idag är det tänkt att jag ska hinna göra tre pajer också så att jag slipper laga så mycket mat när gästerna är här och kan umgås mera...det gäller att tänka ordentligt så det ska flyta så bra som möjligt. Är ju roligt om vi kan umgås så mycket som möjligt när vi nu har chansen. =)

Mmm....nu ska jag gå och koka lite ägg till tårtorna....ha en bra dag!!!!

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0