Fotboll för hela slanten!

Igår blev det en heldag i den stekheta solen...och jag behöver kanske inte berätta att jag är röd som en kokt kräfta idag.  Fast jag använde sol skyddsfaktor 30!!!!! Suck!
Men det var i alla fall skoj att vara med och se dem spela fotboll. Hela laget verkade ha hur kul som helst även om de förlorade alla sina matcher.
En flicka sa:
- Ja...men vi har ju bara tränat två gånger ännu...så vi vinner säkert nästa gång!!
Hehe...så ska man tänka!
Så nej Eva...jag blev inte fattig. =)  Ingen av töserna gjorde mål och inte vann dom heller...men jag misstänker att det här står kvar till nästa match...så nån gång får jag nog betala. =P
Här är Fanny i matchkläderna som de spelade i den första och den andra matchen.
Här är de röda och fina som de måste vara när de spelade mot Ljusdal. =)Här jagar hon boll...härligt illröd i ansiktet. =)

Nästa helg blir det match igen....i Färila...då ska de spela mot Järvsö. Blir nog roligt! Hoppas på minst lika bra väder då. =P

Igår blev det i alla fall pizza efter matchen...för det hade vi också lovat. =)
Men det var två trötta och varma barn som vi hade med oss....så inte blev det så mycket ätet...men de tyckte nog det var mysigt i alla fall. Tur man får ta med sig maten hem. =P
 Barnen fortsatte hem till pappa och jag och Niclas raggade hem till Loos igen.

Igår kväll satt vi på altanen och spelade kort (jag förlorade båda vändorna) i den ljumma sommarkvällen. Det kan inte bli mycket härligare än sådär. =)

Ikväll är det dags för arbete igen. Jag ska jobba till klockan 21,30.
Men sen blir jag ledig i två dagar....så då ska jag passa på att städa här hemma. Det kan verkligen behövas nu kan jag säga. Men det känns inte som man ska vara inne och städa när det är så här fint ute. Dammet stannar säkerligen kvar till en mulen dag. =P
 Nästa vecka jobbar jag ons-fre sen har jag SEMESTER!!!! Åhhhhh va jag ser fram emot det!!!!!!!
Nio veckor där jag får göra precis som jag vill!!!!!!!! Nästan i alla fall....Uppe först av alla...

Då sitter jag uppe....alldeles ensam....är så tyst och skönt i huset att jag knappt kan tro att det är sant! Sånna här mornar skulle man ha flera av.
Fick duscha och fixa inne på toan i all ensamhet...ingen knackade på och behövde in....wow...ibland är livet härligt!!!!! =)
 
Jag vaknade en timma före innan klockan skulle ringa idag...det har väl aldrig hänt! Men nån gång ska ju vara den första...
Pigg känner jag mig också...inbillar mig till och med att jag hade en endagars förkylning igår....för halsontet och febern är putsväck. Viket flyt i så fall! =)

Idag ska ju Fanny spela fotbollsmatch i Ljusdal...sin allra första. Nervös som bara den var hon igår i alla fall. Men det går säkert bra bara hon kommer dit. Det ska i alla fall bli jätte skoj att se henne och de andra spela.
Jag har i ett svagt ögonblick, under tjat och hot, lovat att Fanny och Evelina ska få 10kr var per mål de gör och 50kr  var om de vinner. Hehe...så vi får väl se om jag är tvungen att besöka bankomaten i eftermiddag. =D

Nej...nu ska jag göra rent kylväskan och sen svira ihop några mackor att ta med.

Ha en underbar dag i solen ni med!!!!!

Matproblem...

Snacka om att jag hade fel!!!!!!!!!!!!!
Båda barnen somnade gott i tältet...Fanny kom in strax efter ett i natt för hon frös. Hon hade frågat Pontus om inte han skullefölja med också...men han sa att han tyckte det var skönt och sov vidare. ENSAM i tältet!!!!!! Det trodde jag aldrig...
Klockan 03,00 i natt så hade det krupit ner till +2 grader ute så då hämtade jag in en trött och lite kall Pontus. Hihi! Jaja...nu har dom tältat i alla fall!!! Och Pontus var skitstolt för att han sov där ute längst. =)

Själv vaknade jag med en alldeles tjock hals och 38 graders feber i morse. Men med den höga arbetsmoral man har så knallade man glatt iväg till jobbet i alla fall.
Kämpade på fram till jag slutade klockan två...kan ju erkänna att jag haft bättre arbetsdagar...men va tusan...jag överlevde i alla fall. =)
 Nu har barnen åkt till sin pappa och jag har sovit en timma....börjar känna mig lite mer "normal" nu. Kanske är man människa till i morgon då vi ska sitta bredvid en fotbollsplan i solen hela dagen. Vore skönt att slippa febern då i alla fall.
Just nu är Niclas på Ica för att försöka hitta något som vi kan äta till middag. Ingen av oss var särskilt sugen på att laga mat och vi har haft allvarliga problem att hitta på nått som vi var hungriga på. Vi får väl se vad han kan rota fram där. =)


Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0