Sömnproblem

Go´förmidda!
I går kväll kunde jag absolut inte somna...hur jag än försökte! Läste ut min bok som jag nyss börjat läsa...men inget hände.
Gick till slut ner och spanade på tv en stund till....sen smög sig tröttheten på. Kan lova att jag fick sona för min pigghet i morse...fy tusan när klockan ringde strax före sju...jag trodde inte det var sant. Bara att hasa sig upp och försöka få i ordning barnen.
Det är idag dom är ute på sin Hälsingeresa...usch...säkert därför jag inte kunde sova igår...jag hatar att lämna över ansvaret till andra när han inte mår riktigt bra i sin astma. Men jag kan liksom inte hålla honom hemma heller....han skulle ju bli jätte ledsen då.
Och stora syster är ju med...hon har full koll på det där med medicinen...det är tur det!

Ida ska jag iväg och jobba klockan ett...ska först på nån utbildning i psykiska sjukdomar. Det kommer bli intressant...vi har många med sånna nu på jobbet, så det är skönt att få lite information om hur man ska vara emot dem.
Svårt att veta hur man ska uppträda när de börjar skrika o sånt.

Nej...nu ska jag sno ihop lite fruksot och sen piffa till mig in för jobbet...hörde förresten att våra nya arbetskläder har kommit nu....guuu så roligt att få prova dom. Det ser jag verkligen fram emot! =)

Ha en bra dag!

Idol-låtar

Stackars lilla Emelie om hon ska vara åksjuk hela vägen...hoppas det går bättre i buss än det gör i bil!!!

Idag har inte mycket hänt här hemma kan jag säga. Vi pratade om att städa i morse...men ingen tog tag i den saken...så det är lika skitigt nu som det var inan...suck!
Jag har i alla fall tvättat en maskin tvätt. Så det får ju vara bra då. =)
 Det blev nachos till middag...barnen ville ha det och jag och Niclas ville ha klyftpotatis och nått grillat...blev lottdragning..barnen vann! =)

Jag och Niclas har pratat om en eventuell flytt idag...jag är ju som sagt lite sugen på att dra till Mora. Är ganska less på mitt jobb och barnen har väl inte direkt nån lysande framtid här. 
Vi spanade lite på lägenheter och sånt idag...ser ut att vara rätt humana priser ändå.
Jag vill ju egentligen bo i hus...men det kan ju duga med en lägenhet till en början i alla fall. =)
 Sen  är det bara det värsta kvar...att få med barnen på det här med...nu är det ju ingen panik eftersom vi inte flyttar innan sommaren i alla fall. Men jag vet att i alla fall Fanny kommer tycka det är jobbigt. Men dom kan nog vänja sig med tanken. =)

Spanar just nu på idol...den ena väljer konstigare låt än den andra...undrar hur dom tänker???
Jag tror i alla fall att man tjänar på att ta en sån som alla känner igen.
Proffset Marie har talat...haha!

Hälsingeresa!

Guuu så seg jag är! =/
Är nästan blind för jag är så himla trött...tur jag kan krypa ner och somna om när barnen knallat iväg till skolan. Hehe!
Idag är det ny vecka igen...jag är ledig och det känns absolut inte helt fel.
Det enda jag har inplanerat idag är att knalla ner på Lottaboden och köpa blomkrukor till mina nya blommor. Jag var nere i källaren igår kväll och rotade...kunde hitta två krukor...så nu är det fyra blommor som inte har någon ytterkruka. Tur man har present och blom-affären som granne. =)

I morgon ska barnen åka på en Hälsingeresa tillsammans med skolan...dom ska åka buss hela dagen.  Pontus har fått värsta irriterande hostan som förmodligen kommer övergå i astma så småningom. Känns ju sådär att skicka iväg honom hur långt som helst....samtidigt som jag ju vill att han ska få följa med.
Man får ju försöka släppa kontrollen en stund och lita på att de på skolan fixar det där med medicinerna.
Jaja...hur som helst...dom kommer inte att komma hem förrän halv nio på kvällen...så på onsdagen kommer dom att få en ledig dag...det jobbiga är att jag kommer jobba hela den dagen...och på eftermiddagen ska jag på en utbildning i Ljusdal. Så mina barn måste vara på fritids hela den dagen om inte Niclas kan vara hemma. Tänk va trötta dom ska vara på morgonen ifall dom måste upp i ottan. =/
Bara att hålla tummana för att dom kan va hemma. =)Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0