Vildmarksdag!!

Japp...idag ska det tävlas i Hamra...för där anordnas den årliga vilmarksdagen då lag anmäler sig och tävlar i en teknikbana...brukar  vara hur kul som helst att titta på! =)
Jag har laddat upp med  plåster och dylikt till barnen...för varje år så är det nån liten knodd som snubblar och gör illa sig i skogen. =)

Igår var jag och barnen och deras far till Hudik...Fanny gjorde en synundersökning och det visade sig att hon också behöver glasögon....så nu är dom utprovade och beställda.
Hon var lite översynt och hade ett litet brytningsfel...hon kommer bara att behöva ha sina glasögon när hon läser och ser på tv medan Pontus måste ha sina hela tiden.
Det blir två glasögon ormar i stugan nu då! =P

Igår kväll så samlades tolv personer här hos mig och grillade...det blev riktigt trevligt....fast jag gick och la mig ganska tidigt eftersom barnen var hemma så jag förstod att jag skulle måsta gå upp tidigt i morse.
Fast barnen sov faktiskt till halv nio!!!!!!! Det måste vara rekord! =)

Igår kväll hade Fanny en kompis som var här och lekte...vid halv tio på kvällen så cyklade hon hem från oss men kom strax tillbaka...för hemma hos henne var ingen hemma!!!!!!
Vid elva tiden ringde hon hem och då först hade hennes mamma kommit hem!
Nio år och får vara ute till elva på kvällen...det är väl ändå i häftigaste laget???!!!!!!
Man slutar aldrig att förvånas!!!!

Nej-...nu ska jag springa ut och leta tag i omtaget till min gardin...sambon har hängt ut våra sängkläder och lämnat ballkongdörren öppen...så gardinen har blåst ut av korsdraget och nu är omtaget försvunnet!
Nice!!!


See you!!!

Förlåt....

...alla ni som vart hemma hos mig de sista dagarna och behövt slänga något i min sophink på toaletten...det  var inte meningen att det skulle sitta ett fastklistrat trosskydd i locket...jag hade tyvärr helt missat det...såg det idag när jag skulle byta påse! =/
Varför händer alltid sånt där mej???!!!

Idag har jag lcykats ta på mig ett tio timmars pass på jobbet....egentligen skulle jag jobba 13,30-20,00...men först behövde Karin någon som kunde hoppa in för henne klockan 11,30 idag för så skulle hon åka på kurs....ja men jag kan göra det sa jag...osså fick jag den turen...sen igår kväll så sa INgegerd att hon skulle vilja gå hem lite tidigare ikväll...så då lovade jag att jag kunde ta de sista timmarna för henne så kunde hon gå hem åtta istället för mej.....så nu får jag jobba 11,30-21,30...hm....undrar hur jag kommer att känna mig när den här kvällen är över! =/
Jag måste nog lära mig att vara tyst ibland...jag behöver ju inte ta ALLT som folk ber mig om...nån annan kan ju få ställa upp ibland!
Men jaja...nu är det gjort och det går säkert bra bara jag kommer dit! Hoppas Christine är utrustad med ett riktigt ordenligt tålamod..för jag lär ju bli seg de sista timmarna ikväll då hon ska släpa runt på mej! hehe!

Nej nu ska jag ta och dammsuga av lite här hemma....ha det!

Avtackning...

Idag ska jag vara på jobbet klockan 11,00...för då ska vi avtacka alla dom här som går i pension och slutar hos oss i år.
 Så nu på morgonen har det vart full fart här i stugan kan jag lova. =)
Pontus håller just nu på att tsäda upp det sita i sitt rum...det såg nämlligen ut som en rövarkula där efter alla kalas som har vart. =)
Men han tycker om att städa så han klagar inte...har pysslat på en bra stund där inne nu...sjunger och pratar för sig själv. =)

Ikväll ska jag jobba igen...så min snälla syster Madde ska ta hand om barnen hela kvällen....det är verkligen tur att jag har henne.
Men till hösten nu så får jag ju betala tillbaka hennes tjänster...för då ska jag ta hand om hennes son medan hon jobbar...så på mina lediga dagar så har jag hand om honom till Hans slutar om Madde jobbar kväll och till Madde slutar om hon jobbar dag...då lär det bli full fart i stugan kan jag tro. =P
Hennes dotter Felicia kommer ju att komma hit från skolan alla dom dagarna med....blir spännande! =)

Nej nu ska jag och Pontus ta och knalla iväg...eller...han ska cykla gissar jag! =)

Ha en skön dag i solen!!!!

Och hörrni....kommentera lite tycker jag!! Så jag har lite att läsa när jag kommer hem! =))) 

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0