Majkasen...

Nu har jag, Niclas och Pontus vart på majbrasan nere vid kyrkbytjärn. Pontus hade hur kul som helst. Sprang som en tok och brottades med de andra barnen.
Fyrverkeriet var hur fint som helst fast lite synd att de måsta dra igång det innan det blev mörkt. Men men...vi kom hem i tid i alla fall och det är ju bra för mig som ska upp i ottan i morgon för att arbeta. =)

I helgen händer nog inget särskilt här hemma...jag ska ju arbeta.
Fanny sover hos Evelina i natt och på lördag ska hon till Ljusdal och ha loppis med Ingela. Eller jag har inte hört nått från Ingela idag men jag tror att det blir av i alla fall. =)

Nu är det på gång med kusinträff igen....det ser jag verkligen fram emot!!!! Vi har haft så himla kul när vi har träffats. =)

Nej fy tusan...nu ska jag krypa ner i sängen och försöka somna till det sköna ljudet av smällare. =P

Vårsånger på skolgården...

Min sista lediga dag den här veckan....
Startade med att kliva upp klockan sju och fixa iordning barnen som skulle till skolan. Såg till så att båda barnen var respektabelt klädda eftersom de skulle sjunga vårsånger för föräldrarna ute på skolgården.
Behöver jag säga att det knappt var några föräldrar där??????
Det var i stort sett samma liga som alltid står där på alla evenemang. Jaja....kanske är vi dom som har bäst jobb så vi kan anpassa det så vi kan gå dit. Jag vet inte....det är i alla fall lite märkligt att det för det mesta är samma gäng som står där.
Barnen blev i alla fall jätta glada för att mamma kom och tittade. =) Mormor var också där till deras stora glädje. =)

Nu har jag i alla fall röjt upp i köket och städat vårat sovrum...egentligen hade jag planerat att softa lite i solen idag...men den ser inte ut att tänka titta fram. Så jag får väl slita på som vanligt inne i huset då...det blir i alla fall aldrig klart. Men liiiite närmare ordning och reda lär jag ju komma i alla fall.

Igår kväll raggade jag och Madde ut i skogen för att kolla om vi kunde få syn på den där björnen som alla pratar om. Men inte en endaste liten glimt fick vi av honom. Vi såg i alla fall voxnan när den är som vackrast och jag tog några bilder som jag lägger in här. Ledsen för kvalitén...men det var en aningens för skumt ute för en mobilkamera kan jag säga. =)
 
Nej...nu ska jag göra ett ryck med tvätten igen. Har en som ska hängas och en som ska in från strecket.
 Har jäkligt ömma händer idag med efter krattningen igår kväll....men va tusan...lite svinn får man räkna med. =)

Ha en bra dag!!!


Undrar just vilken Elin som vart här innan oss och ristat in sitt namn på en sten?????

Tvätt och ris...

Ja nu är du ju anonym igen i alla fall Linda...haha!!!!

Idag har Niclas legat i och plockat bort det sista av riset som låg på vår gård. Han har verklligen gjort fint här ute. Och han har talat om cirka hundra gånger hur jobbigt det har vart och hur mycket saker jag måste göra för att han har kört ris.
Så fort jag bett om något har han sagt....- ja om du hjälper till med riset så...haha!
jaja...all cred till dig honey!!

Själv har jag gjort klart det mesta med schemat och vart iväg till jobbet och hjälpt en kollega att få några fler dagar. Kopierat lappar och donat så jag ska kunna lämna nytt schema till fritids. Gjort min lön som skulle ha vart klar den 21 april.
Jag har tvättat tre maskiner tvätt men bara hunnit hänga två. Plockat i och ur diskmaskinen två gånger. Fixat köttet och lagt det i marinad. Snott ihop en potatisgratäng.
Skickat blommor till Johan och Åsa med gratulation till lill killen.
Tvättat av handfatet på toaletten och gjort rent sopkorgen från köket. Plockat ihop lite på Pontus rum och hjälpt Fanny med läsläxan.
Nu ska jag strax smita ut och plocka in tvätten som hänger där på tork.
Den lediga tid jag har haft där emellan har jag använt till att lata mig....det är trots allt min lediga dag idag! =)

Madde och Hans fick komma hit och äta lite middag hos oss idag....som tack för att Hasse är här och hjälper oss med ditten och datten i tid och otid. Jag tror dom blev riktigt glada! =)
 Eddie har förresten lärt sig att säga Marie också...äntligen!!!! Som jag har övat med honom....

I morgon ska jag försöka få Niclas att ringa en rörmockare...vi har nämligen fått stopp i vårt avlopp igen...för hundrade gången det här året....så nu ska vi ha proffs som hjälper oss...annars kommer vi aldrig komma till rätta med det här problemet!

Nog babblat för idag tror jag...nu ropar tvätten på mig igen. =P

Ha en fortsatt trevlig kväll!!!!!

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0