Skulptur priset!!!

Nu har vi vart nere i slalombacken i två timmar igen. Barnen hade hur kul som helst. Fast det var skare så de ramlade som furor lite då och då. Pontus gjorde illa sitt ben en vända så jag fick ta min årliga klättring upp för slalombacken..hehe.
Men allt ordnade sig bara mamma hade blåst lite. =P

Idag har jag vart ledig och jag har haft det så lugnt och skönt här hemma. Har plockat lite och tagit reda på tvätten. Så nu ser det riktigt okej ut här hemma igen.
Hade lovat Fanny att de skulle få tunnpannkakor till middag...så vid halv fyra hjälpte Fanny mig att fixa pannkakssmeten och jag kokade ihop en köttfärssoppa till mig samtidigt som jag stekte pannkakor till barnen. Tur man är kvinna och kan göra flera saker samtidigt. ;-)
Adam kom också hit och mumsade lite soppa och sen följde han med oss till slalombacken med.


I morgon har Madde tagit min kväll...så jag tänkte försöka få lite solsken på min likbleka hud. Om nu solen hade planerat att vara framme. Jag hoppas det i alla fall.=)
Kanske kan jag få sitta i en skön stol och läsa  lite i solen...det har jag längtat efter länge...

Idag när jag hämtade upp Pontus på skolan så kom han springande med ett diplom och visade att hans lag hade vunnit skulptur tävlingen i år. Snacka om total lycka!!!! =)
 Varje år får barnen tillsammans i sina faddergrupper göra en skulptur i snön som de spraymålar,....sen röstar alla och den som får flest röster vinner. I år van alltså Pontus lag med sin snygga spindel. =D
Jag önskar jag hade en bild på den så  ni kunde få se....haha....den är så jäkla söt!!!!
Ska kolla med skolan om de kan maila bilden som de använder på diplomet till mig. Då ska ni få se den. =)

Nej...nu ska jag strx krypa ner under täcket och läsa en lååååång stund. Det ser jag fram emot! =)

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0