Stuga ledig!

Nu har min bror precis vart här och lämnat nycklarna till stugan.
 Jäklans om jag haft lite färg och penslar nu....jag fick sån jjäkla lust att börja renovera där. =)
Jag hoppas du har laddat ordentligt nu Ingela...för snart blir det måla av!!!! Nån mer som känner sig manad att hjälpa till??? =)
Fasiken va fint det går att göra där inne om man lägger manken till...och kanske kommer jag på nån bra färg som jag vill ha i vår hall här inne med när jag ändå är i farten. Jag har ju velat måla om den sen jag flyttade hit i februari 2004. Kära nån...i FEM år har jag gått och velat!
Dags att komma till skott nu kanske. =P
 Flera har undrat vad vi ska göra med stugan nu när den blivit tom.
Vi har funderat på att ha den som gäststuga och att hyra ut den till folk veckovis...sånna som vill komma hit och åka skoter tillexempel. Så hade jag ju innan Leif flyttade in och det funkade ju ganska bra.
Ska bara sätta mig in i hur man gör med skatter och sånt...för jag antar att man måste redovisa på nått sätt. Men hur svårt kan det va?!

Nu har jag städat upp i köket och jag känner mig vansinnigt sugen på att se den nya filmen som vi fick i veckan       "Patrik 1,5"
Jag vet att Niclas säkert tycker att jag ska vänta till han kommer hem så vi kan se den ihop....men jag vill inte vänta till torsdag.....så förlåt bubben...men jag tror att jag inte klarar att låta bli!
 Men vänta här...jag har ju inte sett "Mama Mia" ännu heller...så jag skulle ju kunna spana på den. Jaja...vi får väl se hur det blir. =P

Nu ska jag kolla om jag kan hitta på nått att roa mig med...annars blir det movie night!!! =P

Vredesutbrott!!!

Så ja....då har man jobbat en hel dag, fått hem sina gryn, fixat nått att äta och sovit en skvätt framför tv;n. Hamnat framför tv;n igen och hunnit bli vansinnigt rastlös...börjat längta efter vuxet sällskap och liiite längtat till melodifestivalen är över så barnen lägger sig och jag får krypa ner i soffan och slappa utan att någon springer in och ut för att fråga saker.
Jaja...jag vet att jag gnäller men man måste få göra det ibland. Det känns mycket bättre om man får göra det ett tag. =)

Barnen har vart i slalombacken med Madde idag. Pontus hade fått ett utav sina fantastiska vredesutbrott för att han inte klarat att fånga liften på första försöket. Men han hade i alla fall rett ut det och tagit nya tag efter en stund...så jag tycker det var bra gjort i alla fall. =)

I morgon ska jag vara hemma med Pontus, Ska faktiskt bli ganska skönt att få en dag med bara barnen. Om Pontus inte har feber så går vi nog en sväng till slalombacken på förmiddagen och kanske kilar jag upp på klädpartyt hos Ankan vid två tiden också.
En oplanerad dag...sweet! =)

Jaja...nu ska jag gå och plocka ihop i köket...ha det!

Mot jobbet....

Klockan är 06,19 och här sitter man med handduk i håret och bara läääängtar till att få knalla iväg till jobbet. NOT!!!
Fan va skön sängen var den här morgonen...jag hade gärna krupit ner i den igen. Men....bara att hoppa upp denna okristliga tid för att inte komma försent till min favoritsysselsättning på helgerna...jobba!!!!
Börjar till och med få lite bråttom. För som pricken över i:et så måste jag promenera till jobbet också. Life is good!

Jaja...nog klagat!

Jag hoppas barnen uppfört sig hos moster moster Madde och att dom sover länge idag så hon slipper vakna så tidigt. =)
 Nej....nu måstr jag rusa....ha en bra dag alla!!!!

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0