Stuga ledig!

Nu har min bror precis vart här och lämnat nycklarna till stugan.
 Jäklans om jag haft lite färg och penslar nu....jag fick sån jjäkla lust att börja renovera där. =)
Jag hoppas du har laddat ordentligt nu Ingela...för snart blir det måla av!!!! Nån mer som känner sig manad att hjälpa till??? =)
Fasiken va fint det går att göra där inne om man lägger manken till...och kanske kommer jag på nån bra färg som jag vill ha i vår hall här inne med när jag ändå är i farten. Jag har ju velat måla om den sen jag flyttade hit i februari 2004. Kära nån...i FEM år har jag gått och velat!
Dags att komma till skott nu kanske. =P
 Flera har undrat vad vi ska göra med stugan nu när den blivit tom.
Vi har funderat på att ha den som gäststuga och att hyra ut den till folk veckovis...sånna som vill komma hit och åka skoter tillexempel. Så hade jag ju innan Leif flyttade in och det funkade ju ganska bra.
Ska bara sätta mig in i hur man gör med skatter och sånt...för jag antar att man måste redovisa på nått sätt. Men hur svårt kan det va?!

Nu har jag städat upp i köket och jag känner mig vansinnigt sugen på att se den nya filmen som vi fick i veckan       "Patrik 1,5"
Jag vet att Niclas säkert tycker att jag ska vänta till han kommer hem så vi kan se den ihop....men jag vill inte vänta till torsdag.....så förlåt bubben...men jag tror att jag inte klarar att låta bli!
 Men vänta här...jag har ju inte sett "Mama Mia" ännu heller...så jag skulle ju kunna spana på den. Jaja...vi får väl se hur det blir. =P

Nu ska jag kolla om jag kan hitta på nått att roa mig med...annars blir det movie night!!! =P

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0