Redo för backen!!!!


Så här såg packningen ut i förmiddags när vi var på väg till slalombacken. Vi ser ut som ett gäng tattare när vi knallar efter vägen. Haha!
 -14 grader var det där nere så jag och Pontus höll till i värmestugan medan Fanny susade ner för backen illröd om kinderna. Pontus skulle åka i morgon istället sa han. =)

Jag har lärt mig att skära äpple....

Kära nån Emma....jag skulle dö om jag alltid måste kliva upp sådär tidigt! =)

I morse när jag vaknade så mötte jag Pontus med ett stort leende på läpparna. Han sa:
- jag har lärt mig att skära äpple med kniv idag!!!
Eftersom jag fortfarande inte var riktigt vaken så fattade jag nog inte  vad det var han berättade för mig. Så jag mumlade bara ett: - jaha...va bra.
När jag sen kom ut i köket så såg jag att förskäraren låg på bänken...då förstod jag att det var den han använt för att dela äpplet i klyftor...jag höll på att svimma!!!!
Tack gode Gud att han inte skar sig!!
Jag fick prata med honom sen och berätta att man ju inte fick använda knivar när mamma låg och sov utan man måsta vänta till nån vuxen var med ifall man skulle skära sig. Hehe....mmm...så går det när man är för trött! =D

Idag blir det en lugn och skön dag.
Jag har tvättat undan lite tvätt och tagit reda på lite disk. Just nu håller barnen på att städa sina rum och tanken är att jag ska svira runt ett par varv med snabeldraken sen jag med.
Vid fyra rycket kommer Adam för att hälsa på barnen. hantar med sig pizza så idag slapp jag laga middag också. Jihooo!!!
Och det är ditt fel Ankan!!! Du lurade in mig i pizza-träsket igår...haha!!!!

Jaja...nog slöat nu....dags att göra ett ryck.
Ta hand om er!!! Kramiz

Kusiner...Titta här vilkem söt bild jag fick på Pontus och Alfred. Ingela har knäppt på dom när dom myser ihop i stugan. Dom leker alltid när Alfred är i Loos och hälsar på. =)
Sällan dom sitter så här stilla och fint kan jag tänka mig. =P

I dag när Pontus kom hem från skolan så spanade han i glaset med tanden i. Det låg en guldtia och två femmor där....jag hörde från köket:
-wow!!!!! Så här mycket pengar för bara en liiiiten tand!!! =D

Fanny hade en fruktansvärd träningsvärk i nacken och ryggen igår. Jag tror att det är efter slalomåkningen i tosdags. Hon och Evelina åkte non stop i två timmar. Blev lite för mycket så här i början av säsongen.
 Vi väntar fortfarande på att Fannys skor till längdskidorna ska komma.
Dom verkar aldrig dyka upp. Men kanske i morgon är det sista budet. Bara att hålla tummarna nu då.
 Läste förresten i Pontus logga idag att dom ska åka längdskidor till veckan. Så nu är det bara att hosta upp 1000kr till och fixa honom en skidutrustning. Nice!!!
Men klart han ska vara med och åka han med. =)

I morgon ska jag jobba kväll så det betyder att jag får sova ända till klockan sju i morgon bitti...det känns så vansinnigt skönt så ni kan inte ana!!!!
I morse var jag uppe 05,15 och det är inte en kristlig tid att vakna på kan jag säga dig.
 På jobbet var det rent utsagt fördjävligt idag. De jag jobbade med gjorde inget annat än klagade och jag fick stå till svars för hela gruppen. Skit jobbigt!!!!! Tusen tack Ann-Chatrine för att du var där...hade nog inte klarat av hela dagen annars!!!!!

Jaja...nu ska jag krypa ner i soffan med min glass skål...mums!


Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0