Muppen vid Loossjön...

Jaha...då har man sutit nere vid Loossjön som en idiot.
Men jag har i alla fall fixat barnvakt och pratat med Fanny så hon vet att jag hämtar henne vid tolv. Jag har pratat med Niclas också så han vet om att han måste hämta barnen hos moster Madde när han kommer hem. =)
Mmm....jag kom nämligen på att det är ett annat nät som börjar vid Loossjön.....så när vi kom dit funkade mobilen hur bra som helst! Man får inte vara dum...=P

Så nu ska jag fixa barret och sen sticka iväg och hämta Fanny. 

Hörs kanske mera ikväll...ha de!

Byn som Gud glömde!!!

Jaha nu fungerar inte våra telefoner igen...varken den fasta eller mobilen. Suck!
Tro inte att det här är första gången...det var lika förra veckan....så jäkla less man blir.
Jag skulle ringa Madde idag och kolla om hon kunde passa mina barn när jag jobbar...jag vet ju inte helt säkert när Niclas kommer hem och jag kan ju inte ringa och fråga honom heller. Så jäkla segt!
Nu får jag väl släpa med mig barnen om inte telefonen börjar fungera.
Undrar varför det alltid blir så här hos oss...jag har aldrig hört någon som har problem med telefonerna lika ofta som vi har.

Jaja...nu har jag klagat klart för idag. =)
Jag hade planerat en lång och skön sovmorgon i morse...men redan vid åtta tiden vaknade jag och kunde inte riktigt somna om. Jag var uppe en sväng i natt med...mellan 04.00 och 05.30 låg jag och läste. Vet inte riktigt varför jag vaknade sådär. Men det gjorde inte så mycket heller.,...jag skulle ju inte upp tidigt i morse så då kvittar det ju om man ligger och läser en stund. =)

Nu ska jag piffa till mig lite innan det är dags att åka och hämta Fanny...jag fick sms från henne för en stund sedan där hon skrev och undrade vad jag gjorde...så hon kanske längtar hem...vad vet jag. =)
Det tog nästan en kvart innan jag kunde få iväg svaret...nätet fungerar ju korta stunder ibland... =/

Vi hörs senare...=)

Gräsänka!

Jodå...i kväll är jag och Pontus alldeles ensamma hemma. Vi har spelat data och smaskat lite chips....jaja...det är bara torsdag...men hur ofta är vi alldeles ensamma??? Vi måsta naturligtvis ha en myskväll...så var det bara. =)
 Just nu håller Pontus på att göra kväller...han är ganska sliten efter alla sena kvällar den här veckan. Så det är antagligen riktigt bra att han kommer i säng i tid idag.
 I morgon är det dags för mig att börja jobba igen...suckelli suck!!!
Ska jobba hela helgen och på måndag med...bläää...men antagligen går det bra bara jag väl är i gång. =)
Har bara ett litet problem...jag har absolut ingen aning om var jag ska göra av mina barn på lördag...Niclas hjälper Ingela och Dea att flytta och jag ska jobba...men det får väl lösa sig.

Nej...nu ska vi läsa bok-....=)

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0