Vinst!!!!!!

Igår var det dags för det årliga poolspelet i fotboll som Fannys fotbollsklubb ordnade. Jag som i ett svagt ögonblick lovat att jag skulle vara lagförälder fick mer jobb än jag hade räknat med....kan lova att jag var lagom mör när jag kom hem strax före sju igår kväll.
Lördagen ägnade jag åt bakning av kaka som vi skulle sälja och sen skulle 50 toast fixas....skojigt värre...hehe!
Men med många som hjälpte till så gick det hela faktiskt ganska smärtfritt får jag lov att säga.
 På söndags morgonen startade vi härifrån klockan 08,15.
Vi var nere i Färila bra precis klockan nio. Där var det redan högtryck så jag och Lena hoppade in och fixade till i kiosken. Satte på kaffe och startade korvvatten och annat pyssel. Kaffet hann inte ens koka färdigt innan de första kunderna var där och var kaffe sugen. =P
En bra dag blev det i alla fall. Fin förtjänst i kiosken och Fannys lag vann en av matcherna...första gången de vunnit...snacka om lycka!!!!!!! =)
 Väl hemma fanns det inte en enda kraft kvar i kroppen. Pontus somnade redan i bilen på väg hem...hade inte jag suttit med en brödback full i saker i famnen så hade nog jag somnat i bilen med.
 Klockan 20,15 knatade jag upp till sängen alldeles blind av trötthet. Somnade omedelbums!
 Fanny berättade idag att Leif och Mia knackat på här vid halv tio tiden....Fanny hade öppnat och lämnat tillbaka deras husnyckel som hon hade hand om i helgen. Jag märkte inte ett dugg....tryggt det måste kännas att ha en sån mamma i huset! =/

I morse klockan 06,45 började jag och jobba.
Jag hade satt larmet på Fannys mobil på ringning så hon skulle komma upp sen klockan sju.
Hon och Pontus fixade allt här hemma i morse alldeles på egen hand och knatade till skolan i god tid. Duktiga barn jag har! =)


En av de fina blommorna som Niclas mamma hjälpte mig att plantera i våras...fin va?? =)


Solrosor...


Fanny och Evelina poserar bredvid en stooor solros. =P

I natt har Evelina sovit här hos Fanny...det var tydligen en film på Disney Channel som de ville se igår kväll så jag lovade vid ett svagt tillfälle att det skulle vara okej. =P
Projekt prinsessa hette filmen säger Evelina som spanar när jag skriver....=P 

I morse klockan halv nio knallade jag och flickorna ner till Norrgårn och hämtade Lill-Anna ur hagen och släpade med henne till ridbanan. Alla utom Lill-Anna tyckte att det var super kul. =)
Vi var inte där så himla länge men båda flickorna verkade nöjda och jag är hundra procent säker på att Lill-Anna tyckte det räckte alldeles utmärkt. Plus att Carlsson stog och gnäggade i hagen hela tiden och undrade var hans bästis tagit vägen....så han blev nog rätt lycklig han med när vi kom tillbaka. 
När vi var duschade och fina så tog vi bilen till Ica och hämtade upp korven och de andra sakerna som vi ska sälja i morgon. Det visade sig att Ica Nickeln sponsrade oss med alltihopa!!!!  Så har vi tur får tjejerna i laget en rejäl slant till laget om vi har tur. =D
Tusen tack Ica Nickeln!!!!!

Loosbagaren har skänkt 200bullar som vi också ska sälja....tusen tack till er med!!!!!

Ikväll ska jag och Lena bré toast mackor för brinnande livet. Tjohooo!!! Men va gör man inte för sina barn...hehe. Men å andra sidan så kommer vi garanterat känna oss nöjda med det i morgon är allt är så gott som klart och det går enkelt att sälja.
Jag ska också baka en långpannekaka som vi ska sälja till kaffet...men det går snabbt att göra så jag kan nog sno ihop den innan jag går och lägger mig för kvällen.
Det gäller att vara förberedd...

Igår jobbade jag till klockan två på förmiddagen och sen på kvällen grillade vi...mums! Niclas pappa har varit här i ett par dagar så då piffade vi till med lite god mat den sista kvällen.=)

Jaja...nu ska jag läsa lite i min braiga bok.

Ha det så gott!!!


Ansvar...

Jaha...då har det gått några dagar och barnen har verkligen varit duktig på morgnarna..nästan så att de vart klar tidigare nu när inte jag är hemma och tjatar på dem. =)
Fanny sa igår att hon känner sig mycket större nu när hon får ta ansvar för att både hon och Pontus kommer till skolan i tid. Är ju super bra att hon känner så!

Igår jobbade jag till strax före tre och sen brummade jag hem och svirade ihop lite köttfärssås och spagetti...hann precis svälja den sista tuggan innan Lena och Evelina var här för att ta med oss till fotbollsträning i Korskrogen. Jag och Lena skulle ha ett sista möte med Lisa och se så att allt var fixat till på söndag. Och det verkar som om vi har det mesta under kontroll. =)
På lördag ska jag hämta upp korven och det andra som vi behöver från Ica och sen ska jag baka en långpanne kaka som vi ska sälja till kaffet. Får inte glömma att lägga fram smörgåsjärnen också som jag lovat att slänga med mig.
 Det verkar som om FIF/KIK ska ha två lag för de är så många spelare med och tränar varje gång...blir ju roligt...hoppas innerligt att de får vinna en match den här gången....de behöver verkligen det. Kan vara bra som morot inför nästa säsong. =)
 När jag var i Ljusdal i måndags och hade en dejt med Katarina (som jag allt för sällan träffar nu för tiden) så köpte jag nya mikrofoner och ett nytt singstar spel till Fanny för hon vart så himla duktig och kämpat på med fotbollsträningarna hela våren och sommaren. Hon blev super glad kan jag säga. Adam var också med på den presenten så hon ringde till honom och tackade flera gånger. =)
Pontus fick några suddin och en penna som har fyra olika färger som tack för att han hängt med i vått och torrt när jag har varit tvungen att vara chaufför åt stora syster. Han blev också jätte glad eftersom han önskat sig en sån penna. =)

Jaja...nu har jag nog inget mer att förtälja för stunden....på återseende! =)

Om

Min profilbild

Marie

Hej alla! Jag är en glad tjej från Hälsingland! Bor i ett hus med min sambo och tre goa barn. Jobbar 100% som undersköterska på ett korttidsboende för gamla. På min lediga tid umgås jag med familjen och tar hand om huset. Läser mycket om jag hinner...
RSS 2.0